Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Fontos alapszabályok:

 

 

"Aki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg, az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg."

 

 

 

Alkoholt csakis díszdobozban adjunk. Érdemes tájékozódni az ajándékozott preferenciájáról. Whiskey kedvelőknél akadnak skót, ír, esetleg kanadai whiskyt kedvelő táborok. A bor lehetőleg magyar legyen és kiváló minőségű.

Ha fali, asztali vagy zsebnaptárat adunk, a cég logója ne reklámfelület legyen, hanem diszkréten rejtsük el, az csak a belső felületen jelenjen meg. Ne tekintsük az céges ajándékot, reklámajándékot ingyenes reklámnak, ne legyen szóró ajándék hatása a tárgynak. A kis zsebnaptár nagyon hasznos és praktikus, mert minden nap a kezébe veszi az ember - így gyakran eszébe jut az ajándékozó, bár valóban nem olyan elegáns, mint egy üveg whisky.


Az iroda- és írószerek még mindig olyannyira közkedvelt ajándéktárgyak, hogy becslések szerint a vállalatok majdnem fele lepi meg ilyen típusú eszközökkel, kellékekkel partnereit. Nem csoda, hiszen az irodaszerek praktikusak, jól emblémázhatóak és szinte minden árkategóriában megtalálhatóak - ezek a szempontok pedig a legfontosabb döntési ismérvek között találhatóak.


Ha különleges ajándékkal szeretnénk meglepni ügyfeleinket, erre is sok lehetőség van. Egyre kedveltebbek a desszertek, az exkluzív teák és kávék, de egyedülálló ajándék lehet egy virágköltemény olyan virágüzletből, ahol csakis különleges összeállításokat készítenek vagy egy 3D gravírozással készült dísztárgy is.

 Lassan több ajándékot kapunk üzleti partnereinktől, PR-cégektől, multi cégektől, mint a családtagjainktól. Az évek múltával az egyre extrémebb csomagocskák bontogatása „bearanyozza” mindannyiunk életét.

 

A szóróajándék a kommunista időkben egyet jelentett a határidőnapló-kártyanaptár kombinációval, ezért a népesebb családok minden januárban valóságos naptártőzsde keretében passzolták tovább egymásnak a fölös példányokat. A rendszerváltás viszont felszabadította a marketingesek fantáziáját, akik egyre merészebben élnek a lehetőséggel.

 

 

cegesajandek.com

 Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest