Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

CÉGES AJÁNDÉK EMBLÉMÁZÁSA MESTERFOKONAz ajándék legfontosabb rendeltetése, hogy örömet okozzunk vele. Céges ajándékoknál többnyire alapelvárás, hogy a tárgy viselje a cégünk, vagy márkánk logóját. Sokszor ez a kétféle szándék gyengítheti egymást, mert ki örül egy rosszul elhelyezett, nem kellő ízléssel kialakított emblémával ellátott használati tárgynak, promóciós ajándéknak?

Pedig a jól kivitelezett emblémázással kifejezetten fokozni lehet a céges ajándékok egyediségét, esztétikai értékét, sőt hasznosságát is, növelve ezzel a megajándékozott örömét is egyben. Nem szükséges ehhez más, mint átgondoltság, figyelmesség, egy kis kreativitás, no meg a legkorszerűbb emblémázás és technológiák alkalmazása.

                                                                        

EMBLÉMÁZÁS MENETE

 

Ön kiválasztotta a megfelelő promóciós ajándékot, elfogadta az emblémázás módját, méretét. Már csak a vektorgrafikus logóra van szükségünk, hogy elképzelései alapján elkészítsük a látványtervet. Ez segít Önnek, hogy a céges ajándékot cége emblémájával vizuálisan is megtekintse. Amennyiben elfogadta a véglegesítés után a látványtervet, indulhat is a munka.

 

I. SZEMÉLYRE SZÓLÓ AZ CÉGES AJÁNDÉKOK?

 

Személyre szóló, személyes, hosszú távú használatra szánt reklámajándék vagy promóciós termékek esetében az emblémának emlékeztető funkciója van csupán. Elegendő, ha a megajándékozottban idéz föl a céghez köthető kellemes emlékeket. Diszkréten elhelyezett, kisméretű, akár jelzésértékű embléma a perfekt megoldás.

 

 

II. CÉGEMET/MÁRKÁMAT KÍVÁNOM REKLÁMOZNI

 

 

Amennyiben az átadott céges ajándék elsősorban reklámcélokat szolgál, például egy irodában kifüggeszthető falióra, vagy egy promóciós strandlabda esetében, a márka- vagy cégjelzés legyen minél feltűnőbb. A logó jól láthatóságát kreatívan megtervezett, a cég és a tárgy között harmóniát teremtő megoldással erősíthetjük. Szintén legyen viszonylag nagyméretű a márkaembléma, ha egy magas presztízsű márka hátterét kívánjuk különféle reklámtárgyakkal vagy promóciós tárgyakkal erősíteni. Prémium márkák esetében a branding általában mindenki által kedvelt, itt a személyes és a reklámcélok is – megfelelő mértéktartással és igényességgel – jól összeegyeztethetők


Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest