Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Céges ajándék  és Promóciós termék kiválasztásának szempontjai.

 

A reklámajándékok kiválasztása nem könnyű feladat, bizonyos szempontokat figyelembe kell venni, hogy pontos célratörő, hasznos, hatékony, bizonyos célokra tökéletesen megtervezett és kellő ízléssel kialakított emblémával legyen ellátva.

 

Milyen célra vásároljuk a reklámajándékot?

 

Forgalom növelése,cégünk reklámozása, meghívót helyettesítő reklámajándék, szóró illetve személyre szóló ajándékként.

 

 

Kinek szánjuk, kik a célközönségünk?

 

Figyelembe kell vegyük a nemek szerint és kor szerinti célközönséget, valamint az érdeklődési körüket.Ezeket után tudunk pontos számszerű terveket készíteni.

 

 

Mennyit kívánunk áldozni a céges ajándékra?

 

Amennyiben tudjuk, hogy mennyi összeget szánunk a reklámajándékok beszerzésére, úgy spórolhatunk is ,mert többnyire mindenhol a rendelés mennyiségétől függ a kedvezmény.

Érdemes inkább 1-2 alkalommal rendelni de akkor előrelátóan nagyobb mennyiséget, amennyiben a vásárlások alkalomszerűek és váratlanok, abban az esetben egy szerződéssel is elérhetjük a kisebb rendelési összegeknél a magasabb kedvezményünket.

 

 

Milyen üzenetet akarunk közvetíteni a reklámajándékokkal?

 

Egy személyre szóló reklámajándék esetében, egy exkluzív terméknél inkább a diszkréten elhelyezett pontos embléma a megoldás.

Amennyiben az átadott reklámtárgy elsősorban reklámcélokat szolgál, például egy irodában kifüggeszthető falióra, vagy egy promóciós strandlabda esetében, a márka- vagy cégjelzés legyen minél feltűnőbb. A logó jól láthatóságát kreatívan megtervezett, a cég és a tárgy között harmóniát teremtő megoldással erősíthetjük.

Fontos figyelembe venni még, hogy aki az ajándékot kapja, mennyi ideig tudja használni.

Bármilyen kérdésére válaszolunk, kérem keressen fel minken az elérhetőségünk bármelyikén és segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb reklámajándékot.

 


Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest