Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Kedves Látogató!

 

A szublimációs emblémázást már elég széles körben alkalmazzák Magyar országon, ajándékboltok és céges ajándék forgalmazók egyaránt.

Természetesen a Promotion Stúdiónál is megrendelheti a szublimációs reklámajándékot cége számára.Többféle tárgyat lehet emblémázni szublimációs eljárással, a mi kínálatunkban a póló  a bögre és az esernyő, nyakpánt található, raktárunkban több ezer darab vár az azonnali szublimációra, kizárólag cégek számára!

Szublimációs eljárással fénykép minőséget varázsolhat egy bögrére vagy akár egy pólóra is.

Tegye rá egy bögrére cége lógóját, legyen akár 6-8 színű, vagy színátmenetes. vagy egy adventi, szép karácsonyi képpel kedveskedjen kollégáinak.

A szublimációs emblémázás a bögre esetében, fültől 1-1 cm elhagyással teljes terjedelmében emblémázható. A póló és az esernyő esetében az embléma maximum A5-méretű lehet!

 

Az árak a darabszám függvényében változnak, minden esetben kérjen egyedi árkalkulációt kollégáinktól. Amennyiben több darabszámra van szüksége forduljon bizalommal hozzánk a kiskereskedelmi ajándékboltok, vagy a plázákban található üzletek árainak a töredékéért.

 


Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest