Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

 
 Az Andre Philippe reklámajándékok az exkluzív és minőségbe kiemelkedő termékek közé tartozik.Gyártása során kimagasló figyelmet fordítanak a minőségre, anyagára, varrására, megmunkálására.

Andre Philippe céges ajándékok:Galléros Pólók, pénztárcák, esernyők, bőr és fém flaskák, nyakkendők, selyemsálak, bőr laptoptáska, Bőr irattartó mappa, férfi és női övek, tollak, tolltartók, törölközök, karórák, gurulós bőrönd, hátizsák, öngyújtó.

 

 

 A Gildan az egyik legnagyobb a promóciós póló gyártó.A céges ajándék piacon a Gildan pólók aratják a babérokat, nem véletlen.

Kiemelkedő minőség ellenőrzés folyik a pólók gyártása során és  mérik az öltések inchenkénti számát, a késztermék szélességét, hosszát.

Színei mindig megfelelnek egy standard-nek, így utánrendelés esetén sem lehetnek színeltérések. Minden termék zsugorodásmentes alapanyagból készül. (mosás során nem változik a mérete, alakja.

A Gildan promóciós termékek, nemzetközileg a legelismertebb ÖKO 100 minősítéssel rendelkeznek, tökéletesen szitázható, hímezhető.

 

 

 

 A Sol's jelenleg 77 különböző modellel 58 féle színárnyalattal rendelkezik.

Céges ajándékokal és a promóciós ruházattal foglalkozó cégek előszeretettel ajánlják partnereiknek. A Sol'S pólók nem csak a munkahelyen de a szabadidő eltöltésére is kimondottan komfortos, elegáns megjelenést biztosítanak. Választékuk jelentős, a spagetti pántos, karcsúsított toptól, az ingek, blúzok , vagy bélelt dzsekik mindenki számára elérhetőek, nem feledkezve meg a gyerekekről és a női vonalakról!!

 

 

 

James Harvest Amerika egyik legnagyobb baseball játékosainak egyike volt. 11 évig tartó baseball karrierje alatt legendává nőtte ki magát. Már több mint 50 éve, hogy feladta sportolói mivoltát, de neve még mindig él a nemzet szívében.

1988 óta James Harvest promóciós öltözetei segítenek a világon több ezer cégnek, hogy kialakítsák egyedi stílusukat, és evvel erősítsék a csapatszellemet. James Harvest Sportswear kollekció az amerikai főiskolás divaton alapul és a jó minőség jellemzi. Sok munka fekszik designban, valamint abban, hogy a ruhadarabok funkcionálisok és divatosak legyenek. A nem kimondottan reklámajándékoknak és promóciós termékeknek szánt prémium minőség, sportos elegancia a mindennapokban, kényelem az irodában és a szabadidőben is. Céges formaruházatként is kiváló mindazon vállalatok számára, akik a minőséget kiemelkedően fontosnak tartják kommunikációjukban. Erre talán a legjobb bizonyíték az, hogy a Harvest a Ferrari Forma 3000 hivatalos beszállítója.

 

 


Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest