Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Hímzés 


Ha értékes promóciós ruházati cikket választ ajándéknak az emblémázások közül mindenképen a gépi hímzést ajánljuk. Napjainkban a hímző programok és a hímző gépek fejlettsége olyan szintű, hogy a grafikák túlnyomó többsége kivitelezhető ezzel az eljárással. 
A hímzés a legelegánsabb megoldás a promóciós textil termékek, reklámajándékok, kabátok, pulóverek, dzsekik stb. emblémázására, bizonyos technológia korlátokon belül. 

* nem minden termék hímezhető: például a kötött pulóverek korlátozottan, a 150 gr súly alatti T-shirt-ök, és az olyan termékek, ahol az emblémázni kívánt felülethez nem lehet hozzáférni (zseb, patent környéke stb.) 
* zsebre nem kivitelezhető a hímzés, csak ha "összevarrjuk" a zsebet, de akkor elveszti funkcióját 
* a felirat hímzéséhez min. 6 mm magas betűméret szükséges 
* passzéra és gallérra megoldható a hímzés, de ez nagyban függ a az embléma méretétől 
* nincs két egyforma hímzés !!! 

A bélelt széldzsekik és kabátok, a kifordítható termékek kifejezetten erre a célra készülnek, és úgy vannak kialakítva, hogy a két réteg közé egy cipzár segítségével hozzá lehet férni. Az emblémázás nem áthímezve történik! 

A hímzés megrendelésénél kalkulálni kell az egyszeri technikai költséggel, ami a hímző program elkészítését jelenti. Amennyiben egy későbbi megrendelés esetén ez módosításra kerül, ez program módosítási költséggel jár, kivéve a grafika egy részének elhagyása, vagy 10%-on belüli méretváltozás. A hímző program elkészítésének díján felül számolni kell a darabonkénti hímzés árral. A hímző program, és a darabonkénti hímzés költségének számítása minden esetben egyedi, mert az függ: a hímzendő termék típusától, a hímző program öltésszámától és a hímzett termék mennyiségétől. A hímző program elkészítéséhez vektoros grafikára - cdr, ai,eps formátum - vagy nagyfelbontású JPG szükséges. 
A hímzés során használt zselészerű fólia -bolyhos termékek, törülköző stb.- ami a hímzés felületén esetenként megmarad, az első mosásnál eltűnik, az anyag vízben gyorsan oldódik. 
Fontos még megemlíteni, az un. hímzőkeret benyomódását, ami az elkészült termékeken alig látható nyomot hagy - a hímzés során ebben rögzítik a hímzendő anyagot - mely a használat során, rövid időn belül eltűnik, az anyag "kirúgja" magából. A keret természetesen nem roncsolja az anyagot, csupán múló "benyomódást" hagy. 

Fontos tudnivaló: 

* mivel a cérnákat nem lehet "keverni" mint a festéket, így a rendelkezésre álló színválaszték sem olyan széles, mint pl. a szitanyomásnál. Cérnaszín mintákból lehet kiválasztani az embléma színét leginkább megközelítő színt. 
* A hímzés fizikai tulajdonságai miatt esetenként nincs lehetőség az embléma tökéletes visszaadására, bizonyos ábrákat csak leegyszerűsítve lehet textilre hímezni. 


Műhelyünkben összesen 35 hímző fej van, amelyekkel 132-240 embléma készíthető, attól függően mekkora a logó, hány öltéssel készíthető és mennyire könnyen helyezhető a termék a keretbe.


Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest