Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Pólóemblémázás: "egyenruha" egyszerűen!

póló emblémázásA pólóemblémázás segítségével könnyen és gyorsan alkothatja meg munkavállalói számára a céges öltözetet!

A pólóemblémázás kiváló lehetőség az egyszerű, olcsó, de mégis minőségi és tartós munkaruha elkészítéséhez. A gyakorlatban ez mindössze a cég logójának pólóra történő nyomtatását jelenti, melynek jól látható helyen kell szerepelnie. Az embléma és a póló minősége a céget jellemzi, ezért lényeges, hogy már maga a póló is kiváló minőségű legyen.

Nálunk ez sem jelenthet problémát, hiszen webáruházunkban a Fuit of the Loom amerikai márka termékeit kínáljuk, melyek híresen tartósak, az anyaguk viszonylag vastag, így ellenáll a hosszan tartó igénybevételnek és a rendszeres mosásnak is. Érdemes tehát tőlünk megrendelnie a pólóemblémázást, hiszen korszerű nyomtatási eljárással készítjük el megrendelését, ráadásul a lehető legrövidebb időn belül.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a pólóemblémázás lehetősége iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest