Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

A reklámpóló készítés megrendelése nyáron igazán aktuális

reklámpóló készítésA reklámpóló készítésnek nyáron van az egyik legnagyobb szezonja? Miért pont nyáron? A válasz csak annyi: fesztiválok.

A póló alapdarab, ha nyári rendezvényeken szeretne megjelenni egy cég. A fesztiválok ígéretes és lehetőségekben gazdag terepet jelenetnek, ha terméket, szolgáltatást szeretne népszerűsíteni egy cég. Ezt sokan ki is használják, ezért könnyű elveszni a cégek, promóciók, kitelepülések kavalkádjában. Biztosítsa a kollégák egyenruháját logózott, egyedi pólókkal!

A kiválasztott fazonú és méretű pólókra a cég szlogenje, logója, neve kerül, amivel máris egyértelművé válik, melyik céget, illetve brand-et képviselik a kollégák. Alapozza meg a fesztivál látogatóinak körében az ismertségét azzal, hogy mindenhol láthatóvá teszi a céges arculati elemeket!

Rendeljen minőségi, logózott, nyomtatott pólókat a soron következő rendezvényre! A rendeléssel, póló készítéssel kapcsolatos kérdéseket a honlapunkon megadott elérhetőségeinken válaszoljuk meg az érdeklődőknek. Keressen minket bizalommal!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest