Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

A póló emblémázáshoz pólót is kínálunk

Póló emblémázásPóló emblémázás munkaruha rendeléshez, kedvező áron. Öltöztesse a kollégákat olyan pólókba, amikben jól érzik magukat egész nap!

A póló egy kényelmes, hétköznapi viselet, ami jól áll mindenkinek és amiben dolgozni is öröm. Válasszon olyan pólót mindennapos munkahelyi öltözéknek, ami jól szerepel hosszú távon! A webáruházunkban a Fuit of the Loom amerikai márka termékeinek nagy választékát kínáljuk. Ezek a termékek  minőségi pólók. A pólók kiválasztását követően már csak a póló emblémázás szolgáltatásunkat kell megrendelnie. A póló emblémázás női vagy férfi fazonú pólóra, kerek nyakú vagy galléros felsőre is történhet, az elérhető színekben. A hozzánk jó minőségben eljuttatott logot és egyéb grafikai elemet olyan nyomtatási technológiával visszük fel a textilre, ami esztétikus kivitelezést és hosszú tartósságot is biztosít egyszerre.

Az általunk forgalmazott pólók emblémázására a megrendelt pólók mennyiségétől függően akár kedvezményt is tudunk biztosítani. Érdeklődjön a közzétett elérhetőségeinken!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest