Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

A reklámajándék utazáshoz praktikus ötlet!

reklámajándékKevés olyan ember van, aki nem szeret utazni. Mindenki megérdemel egy pihentető nyaralást, sokan szívesen töltik a telet egzotikus helyeken, de olyan is van, akit a munkája szólít gyakran más városokba, országokba. Egy jól összeállított csomaggal gyorsabban lehet haladni, kevesebb dolgot kell cipelni és kényelmesebb az utazás is. Nincs is ennél praktikusabb céges reklámajándék. Az utazás témakörében is színes termékkínálatot tudunk felmutatni. A hátizsákoktól kezdve a sporttáskákon át a kézipoggyász méretű táskákig sokféle típus elérhető nálunk online. Ami hiányzik róla, az már csak az Ön logója!


A cég neve és logója mellett a szlogen is helyet kaphat a táskákon és egyéb utazó kellékeken, ha van olyan a reklámajándékok között. A reklámajándékok között ezek a termékek biztosan nagy népszerűséget vívnak ki maguknak, hiszen nagyon hasznosak. Ha valakinek nincsen meg a szükséges méretű vagy létszámú felszerelése, egy ilyen hasznos reklámajándékkal pótolni tudja. A reklámajándékaink tematikus promóciókhoz passzolnak és általános céges ajándékként is megállják a helyüket. Ha minőségi reklámajándékot keres és nem az a célja, hogy csak megússza a dolgot valamilyen sablonos ötlettel, akkor válogasson a mi termékeinkből, hatalmas kínálatunkból! Nemcsak akkor jó ötlet egy ilyen ajándék, ha mondjuk utazási irodája van, de szinte bármilyen vállalkozás, szolgáltatás és termék népszerűsítésére ideális.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné bővíteni a reklámajándékai sorát utazással kapcsolatos termékekkel, csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. Válasszon termékeink közül, és egyeztessen kollégáinkkal a logózásról, hogy minél előbb elkészülhessen a megrendelés, és továbbadhassa azoknak az ügyfeleknek, vásárlóknak, partnereknek, kollégáknak, akiknek szánja! Segítünk eligazodni a részleteket illetően a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest