Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Velünk a reklámajándék készítés gyerekjáték!

reklámajándék készítésEgy cég életében mindig vannak sürgős, hirtelen beeső feladatok, amiket gyorsan kell megoldani. Ilyenkor elindul a pánik, kezdetét veszi a kapkodás, mindenki teljes erőbedobással igyekszik minél eredményesebben dolgozni a megoldáson. Az emblémázott, céges reklámajándékokból is szükség lehet egyik napról a másikra kisebb-nagyobb mennyiségre. Jó, ha ilyenkor van hová fordulni, a kontaktok között ott lapul egy megbízható, reklámajándék készítéssel foglalkozó cég elérhetősége.

 

Lépjen velünk kapcsolatba, ha még nincsen ilyen kapcsolata, mert mi minden esetben eleget tudunk tenni az elvárásainak! Nagy tapasztalattal rendelkezünk reklámajándék készítéssel kapcsolatban, amit akár 24 órán belül is teljesíteni tudunk, ha az ügyfélnek arra van szüksége.

 

Az emblémázást a kiválasztott reklámajándékon az anyagához kapcsolódó technológiával végezzük el, ami lehet szitanyomás, gravírozás, tamponnyomás, kerámiaégetés vagy akár hímzés is, attól függően, hogy törölköző, bögre, toll, vagy sporttáska a szóban forgó reklámajándék. A felhasznált technológiák sokszínűsége is mutatja, hogy milyen gazdag választék is található emblémázható reklámajándékokból a webshopunkban.

 

A kínálatot igyekszünk olyan sokoldalúan összeállítani és rendszeresen frissíteni, hogy megfeleljen az aktuális trendeknek, ám nemcsak a divat, de az aktuális szezon, illetve ünnep is befolyásolja, hogy éppen milyen reklámajándék készítésre van szüksége az ügyfélnek. Figyelmet fordítunk arra is, hogy időről-időre akciós áron kínáljuk termékeinket, ennek megfelelően idén is lesz nyári akció. Ne maradjon le róla, ha reklámajándék készítésre van szüksége, és válogasson a kedvezőbb áron kapható, szezonális ajándékok között!

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal, ha szüksége lenne reklámajándék készítésre kimagasló minőségben, extra rövid határidővel!  A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérjen tőlünk bővebb tájékoztatást, illetve személyre szabott árajánlatot reklámajándék készítésre!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest