Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Nyakpánt készítés kiállításokra, rendezvényekre is

nyakpánt készítésTegye kényelmesebbé vendégei számára a belépést az adott eseményre, válassza a nyakpánt készítést! Az igényes, precíz kivitelezés garantált.

Ha szakmai kiállításra vagy valamilyen más rendezvényre történő beléptetésről van szó, napjainkban többféle lehetőség közül is válogathatnak a szervezők. Már bátran elfelejthetik a klasszikus, ismert jegybemutatásos rendszert, mert ennél sokkal kényelmesebb opciók is elérhetők.

Ilyenek például a karszalagok vagy akár a nyakpántok. Egyeseknek igen nehéz ezek közül választani, mert mindkettő alternatíva megfelelne számukra, azonban a karszalagoknak az az egyedüli hátrányuk, hogy gyakran csak levágással lehet eltávolítani őket a csuklóról. Ha több napos az esemény, a látogatók máskor már nem tudják bemutatni megfelelően a karszalagjukat.

A nyakpánt készítés előnyösebb választás

A nyakpántokkal sokkal jobban járnak a szervezők, ugyanis ezek rugalmasabb megoldást biztosítanak. Egyszerűen le és fel lehet őket venni, ráadásul még láthatóbbak is, így könnyen be lehet azonosítani a látogatókat.

A nyakpánt készítésnél nagy hangsúlyt fektetünk az igényes kivitelezésre. Bővebb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest