Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Nem divatjamúlt dolog a reklámtoll készítés

Reklámtoll készítésA reklámtoll készítést ne csak azért rendelje meg, mert nincs jobb ötlete! Adjon tollat azok kezébe, akik minden nap használják ezt az íróeszközt!

A szerződések hitelesítéséhez, a vázlatok felfirkantásához vagy a jegyzetek készítéséhez is jól jön egy megbízható golyóstoll. Vannak, akiknél mindig akad egy tintával működő íróeszköz, így soha nem kell kölcsönkérni másoktól. A reklámtollak pontosan azért vannak, hogy ne legyen hiány ilyen irodaszerből. Nem utolsósorban pedig a cégnek is reklámot csinálnak, ami elkészítteti az íróeszközöket.

Az irodisták, szellemi munkát végzők, ügyfélszolgálattal foglalkozók olyan munkakörökben dolgoznak, ahol tollat használni mindennapos dolognak számít. Ügyvédek, építészek, mérnökök szintén nem tudnak toll nélkül haladni.

A céges reklámajándékokat válassza ki tudatosan és használja őket arra, hogy megismertesse a márkáját egy szélesebb közönséggel! Az emblémázást bízza ránk, válogasson az óriási termékkínálatunkból! A megrendelésben kérje a munkatársaink segítségét, lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest