Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Íróeszköz, mint reklámajándék: toll emblémázás

Toll emblémázásÍróeszközt szeretne ajándékozni egy hamarosan induló promócióban? Rendelje meg a toll emblémázást, amihez tollat is tudunk biztosítani!

A toll az az íróeszköz, ami még mindig ott van az íróasztalokon, a zsebekben és a táskákban, mert sosem lehet tudni, mikor kell valamit aláírni, lefirkantani, felvázolni vagy megörökíteni egy darab papíron. A toll megvásárlása felesleges, hiszen ez az egyik legismertebb reklámajándék. Ha Ön is ragaszkodik a tollakhoz, mint klasszikus reklámajándékokhoz, keressen minket bizalommal!

A tollak, amiket a webshopunkban talál, klasszikusak és modernek is lehetnek. Környezetbarát tollakkal, fa és bambusz íróeszközökkel is kivívhatja a vásárlók, az ügyfelek elismerését, felkeltheti a figyelmüket. A toll emblémázását követően az íróeszköz már az Ön vállalkozásának a saját reklámajándékává válik, amit a hatékony reklámhoz használhat fel.

Az emblémázott tollak a legkedveltebb íróeszközök, ha reklámról van szó. Kis helyet foglalnak, mindenki hasznukat veszi. Az emblémázáshoz kérje ajánlatunkat!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest