Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Baseball sapka emblémázás rövid határidővel!

baseball sapka emblémázásbaseball sapka emblémázás az egyik leggyakrabban megrendelt szolgáltatás. Ha céges ajándékról van szó, ezzel biztosan nem fog mellé!

A baseball sapka egyike azoknak a reklámajándékoknak, amiket a legtöbb promócióhoz vagy általános céges ajándékként is meg lehet rendelni. Egy ilyen kiegészítőből arculati elem is válhat, ha hostessek vagy céges munkatársak kapják meg logózva, a munkaruha részeként.

baseball sapka emblémázás kulcsfontosságú lépése a reklámajándék megrendelésének, mert a logo nélkül a sapka csak egy sapka maradna. A cég színeivel, szlogenjével és emblémájával viszont már egy tökéletes reklámeszköz kerül a vásárlókhoz vagy ügyfelekhez.

Forduljon hozzánk, ha céges ajándékot keres és azt logoztatni szeretné! A baseball sapka csak a kezdet, emellett még számos termék közül válogathatnak azok, akik az aktuális reklámajándékot keresik. A baseball sapka emblémázáshoz kérjen kollégáinktól egyedi árajánlatot a darabszám alapján! A honlapon szerepelnek az elérhetőségeink, keressen minket bizalommal!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest