Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Logózott ajándék decemberre!

Logózott ajándékLogózott ajándékra a decemberi ünnepekhez is szüksége lesz! Rendelje meg a céges meglepetéseket idejében!

A decemberi hónapban egymást érik a népszerűbbnél népszerűbb ünnepek, a Mikulás, az adventi időszak és a karácsony is. Mindegyik olyan alkalom, amin szokás meglepni a másikat egy kis ajándékkal. A munkatársak, az ügyfelek is meglepetést kapnak, logózott ajándék képében.

logózott ajándékot csak ki kell választania a rendelkezésére álló termékekből. Az ünnepi hangulat fokozására olyan ajándék ötleteink vannak, mint az ünnepi édességek, teák, de bögre vagy komplett ajándék csomag is elérhető a termék kínálatból. Válassza ki, hogy milyen terméket szeretne logóztatni, hány darabra van szüksége és adja le a rendelését! A logózott ajándékokat rövidesen kiszállítjuk a megadott címre. 

Ajándékozzon stílusos, értékes vagy éppen finom meglepetést, ha még nem tudja, hogy mivel lepje meg a többieket! A rendelésről és az emblémázásról is kérjen bővebb felvilágosítást a megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest