Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Póló emblémázás céges munkaruhához

póló emblémázáspóló emblémázást munkaruha kivitelezéséhez ajánljuk, ami a céges logó textilre történő nyomtatását jelenti. A logónak jól látható helyen kell szerepelnie a pólón ahhoz, hogy egyértelműen beazonosítható legyen, melyik cég alkalmazottja viseli a pólót. Az igényes embléma és póló egyaránt a céget minősíti, ezért fontos a póló emblémázáshoz is minőségi szolgáltatást választani.

póló emblémázást jó ár-érték arányban tudja megrendelni a cégünktől, ami többek között céges ajándékok forgalmazásával és emblémázásával foglalkozik. Nemcsak a szolgáltatást tudja megrendelni tőlünk, hanem magát a pólót is. Nézze meg, milyen nagy kínálattal rendelkezünk pólókból! A kereknyakú pólók klasszikus fazonban, pamut anyagból, több színárnyalatban kaphatóak. A részletes egyeztetést követően megtörténik a póló emblémázás, amit korszerű nyomtatási eljárással készítünk el.

Amennyiben a szolgáltatásaink felkeltették az érdeklődését és rövid határidővel, színvonalas emblémázásra van szüksége, kérjen tőlünk árajánlatot!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest