Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Céges ajándék rendelések mellé: lepje meg vásárlóit apró kedvességgel!

céges ajándékokSok webáruház tulajdonosnak fontos, hogy valamilyen módon ösztönözzék vásárlóikat a rendelésre. Ehhez többféle eszköz is rendelkezésre áll: egyesek gyakran ingyenes házhozszállítást biztosítanak, mások pedig igyekeznek minél több kedvezménnyel kedveskedni. Amennyiben Ön már mindezekkel próbálkozott, és szeretné másmilyen módon ösztönözni, egyúttal meglepni a vásárlóit, ajánljuk figyelmébe a céges ajándékokat!

céges ajándékokkal megörvendeztetheti vásárlóit, ők pedig kifejezetten értékelni fogják figyelmességét, mégpedig úgy, hogy a jövőben is nagy eséllyel webshopját fogják választani. Kínálatunkban sokféle reklámajándékot talál. Akár többféle dolgot is megvásárolhat választékunkból, így lehetősége van a megrendelések értékéhez igazítani az ajándékok kiosztását.

A céges ajándékokkal nem csupán kedveskedhet a vevőinek, hanem a vállalkozást is népszerűsítheti. Használja ki ezt a lehetőséget, tekintse meg választékunkat, és kérjen ajánlatot azokra a termékekre, amikkel szívesen meglepné és ösztönözné a vásárlókat! Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest