Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Emblémázás ideális feltételekkel: hibák és késlekedés nélkül!

emblémázásMindenki szembesült már azzal a bosszantó esettel, hogy nem azt kapta, amit rendelt. Valamit megrendelt és megvásárolt, de amikor kiszállították és átvette a csomagot, akkor derült ki, hogy az átvett termék nem felel meg az előzetesen jóváhagyott verziónak. Ez akkor a legbosszantóbb, ha a határidők kötnek és már nincs idő újra végigmenni a megrendelés minden lépésén.

Ilyen rizikós dolog lehet az emblémázás is. A céges ajándékok és termékek csak akkor válnak egy adott cég saját ajándékaivá, ha rájuk kerül a cég logója. Minden alkalommal, amikor emblémázott céges ajándékokat adnak át a vásárlóknak, ügyfeleknek, csak akkor működik terv szerint a promóció, ha az emblémák is rendben vannak.
Forduljon bizalommal a cégünkhöz, és vegye igénybe a szolgáltatásainkat emblémázással kapcsolatban! Nálunk nem fordulhat elő, hogy a megrendelésbe hiba csússzon, mert minden esetben precíz tervezést és gondos kivitelezést végzünk.

Az évek során nagy szakmai rutinra tettünk szert és gondot fordítunk arra is, hogy elhivatott, hozzáértő munkatársakkal dolgozzunk. A megrendelők idejével, pénzével és bizalmával nem játszunk feleslegesen és mindig kimagasló színvonalra törekszünk.

Az emblémázással kapcsolatos szolgáltatásainkat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy azok valóban minden területét lefedjék a megrendelői igényeknek. Ha céges ajándék emblémázásáról van szó, akkor minden lehetőséget felkínálunk, de nem feledkezünk meg az elvárt színvonal megtartásáról sem. Erre azokban az esetekben is precízen ügyelünk, amikor nagyon szorít minket az idő.

Előfordulhat, hogy az emblémázására az utolsó pillanatban van szükség, illetve egy rossz döntést kell helyreigazítani. Akár a megrendeléstől számított 24 órán belül is el tudjuk készíteni emblémázással együtt a megvásárolt céges ajándékot példányszámtól függetlenül.

A reklám termékek és az emblémázás technikái egyaránt változatosak nálunk, ennek köszönhetően minden érdeklődő rátalál a személyre szabott megoldásokra. Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen emblémázott reklámajándékot! A megadott elérhetőségeink bármelyikén tud tőlünk árajánlatot kérni!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest