Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Teremtsen hangulatot céges karácsonyi szettek, ajándékok segítségével decemberben!

emblémázott céges karácsonyi szettek, ajándékokA karácsony egy cégnél sem telhet el nyomtalanul. A céges ajándékok között hatalmas a kínálat karácsonyi dekoráció és apró meglepetések tekintetében is. A mi webáruházunkban is megtalálja mindazokat a termékeket, amiknek a segítségével a karácsonyt a kollégák, ügyfelek, partnerek számára is kellemessé teheti.

A kínálatban ott vannak a céges karácsonyi szettek, ajándékok, amik apró, de annál szebb meglepetést jelentenek annak, aki kapja őket. Vásárolja meg a kívánt darabszámban a kiválasztott céges karácsonyi szetteket, ajándékokat online és már csak a kiszállításra kell várnia! Amennyiben igény van rá, a megrendelt céges karácsonyi szettek, ajándékok emblémázva is megvásárolhatóak vagy pedig anélkül rendelhetőek. Az emblémázott céges karácsonyi szettek, ajándékok akár nagyobb mennyiségben egy karácsonyra időzített promócióhoz is felhasználhatóak. Arra törekedtünk, hogy minden igénynek megfelelő, de klasszikusnak számító céges karácsonyi szettek, ajándékok legyenek az általunk forgalmazott termékek között. Ennek megfelelően nem hiányozhat a kínálatból a karácsonyi mécses, illetve gyertyatartó, amivel meghitt hangulatot lehet temetni, bögre és termosz a finom forróitaloknak, mellé pedig ínycsiklandó karácsonyi édességek. Az olyan apróságok is helyet kaphatnak a céges karácsonyi szettek, ajándékok között, mint amilyen az ünnepi díszbe öltöztetett ceruza, hűtőmágnes, kulcstartó vagy pedig poháralátét, diótörő.

Az ajándékot illik becsomagolni, erre a célra sokszínű ajándéktasak kínálattal is tudunk szolgálni. Az ajándéktasak nemcsak dekoratív és ünnepi, de nagyon praktikus is, mert nem kell csomagolással tölteni az időt, csak belerakni az ajándékot. Ne feledkezzen meg a karácsonyi levelezőlapokról, kísérő kártyákról sem, amik a céges karácsonyi szettek, ajándékok mellé is illenek, de önmagukban is megállják a helyüket, pár mondat szívből jövő jókívánsággal a belsejükben.

Keressen fel minket bizalommal, amennyiben felkeltettük érdeklődését, és rendelje meg időben a kellő példányban az idei céges karácsonyi szetteket, ajándékokat!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest