Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Ajándék emblémázás expressz gyorsasággal!

Aki egy vállalkozás ügyeit egyengeti, tisztában van azzal, mennyire változékony tud lenni az, hogy mennyi idő jut egy-egy feladat elvégzésére. Van úgy, hogy kényelmesen a végére lehet érni egy feladatnak, de olyan is előfordul, hogy a határidő szorítása miatt kell aggódni és fennáll a kockázata annak, hogy nem készül el a projekt. Szerencsére megbízható partnerek közreműködésével még egy igazán közeli határidőt is be lehet tartani.

Az emblémázás is olyan feladat, amit gyakran idő szűkében kell elvégezni. Sosem lehet tudni, hogy milyen esemény, promóció, akció lebonyolításához lesz szükség még néhány tucattal több emblémázott reklámajándékra. Ilyenkor az expressz gyorsasággal elkészülő emblémázásban meg lehet bízni.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben ilyen szolgáltatásokra képes partnert keres és szüksége van egy megbízható társra a munka világában! Cégünk hatalmas kínálattal rendelkezik különféle reklámajándékokból, aminek a forgalmazásán kívül azok emblémázásában is részt vesz. Ez azt jelenti, hogy tartós eredményt hozó nyomtatási technológiával tesszük az ajándékokra a megrendelő cég logóját, illetve szlogenjét. Ha arra van szükség, akkor a legmagasabb erőbedobással dolgozunk, és expressz fokozatra kapcsolunk. Hirtelen változott a terv, és azonnal szüksége van meghatározott mennyiségben, 24 órán belül elkészülő emblémázott reklámajándékra?

Mi nem rettenünk meg a kihívástól, és teljesíteni tudjuk az ilyen jellegű megrendeléseket is! Nem véletlenül szolgálunk ilyen expressz emblémázással is. Sok éves tapasztalatunknak, rutinunknak, és természetesen az elhivatott kollégáknak, a megfelelő eszközöknek köszönhetően nem jelent problémát ennek a teljesítése sem. Mi nem ígérgetünk felelőtlenül, ha az emblémázásra már másnapra szükség van, mi nem tartunk szünetet, hanem elkészítjük a megrendelő kérése alapján.

Vegye igénybe Ön is emblémázással kapcsolatos szolgáltatásainkat, mindegy, hogy mikor hív minket, mi el fogunk készülni vele. Ha szeretne többet megtudni a részletekről, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest