Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Póló nyomtatás szabadtéri rendezvényekhez is!

póló nyomtatásA hideg tél és a csapadékos, hűvös ősz nem számít mozgalmasnak, ha a szabadtéri rendezvényekről, kültérre szervezett eseményekről van szó. Ám a jó idővel együtt megélénkül a rendezvényszervezés világa is és egymást érik az ilyen jellegű események. Egy sikeres rendezvényhez sok dologra szükség van, sok szolgáltatást is igénybe kell venni partnercégektől. Ilyen szolgáltatás például a póló nyomtatás is.

 

A póló nyomtatásra szükség lehet akkor, ha a rendezvény magába foglalja hostessek szerződtetését is. Jó alkalom egy nagy tömegeket vonzó esemény arra, hogy a különböző cégek megjelenjenek és felhívják termékeikre, szolgáltatásaikra a figyelmet. Ezeket a promóciókat sokszor gyakorlott hostessekkel, illetve hostokkal bonyolítják le. A póló nyomtatás segítségével a munkaruha egyszerűen megoldható, hiszen egyforma, logózott pólókat kapnak a céget képviselő alkalmazottak.

 

Nemcsak a hostessek vagy a rendezvény lebonyolításában résztvevő kollégák számára lehet munkaruhát készíttetni póló nyomtatással, de szükség lehet egyforma pólóra a résztvevők számára is. Egy szabadtéri esemény lehet valamilyen sportrendezvény is vagy egészség megőrzéssel kapcsolatos esemény, futóverseny, véradás, fitness fesztivál

. Itt a résztvevőknek szokás egy, a rendezvény színeivel, logójával és jelmondatával ellátott ajándék pólót is biztosítani, amit hordhatnak, miközben részt vesznek a programokon és utána haza is vihetnek ajándékba.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat a póló nyomtatással kapcsolatban is! Cégünk rövid határidővel, személyre szabott árakon végzi el a nyomtatást és minden megrendelőnek biztosítja a magas színvonalú logózást, illetve feliratozást. Nemcsak a póló nyomtatást biztosítjuk, ha minket választ, de magát a pólókat is, amiket több, választható fazonban és színben is forgalmazunk. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és tájékozódjon egyedi ajánlatunkról póló nyomtatással kapcsolatban!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest