Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Lepje meg a kollégákat céges ajándékokkal!

céges ajándékokManapság egyáltalán nem számít ritkaságnak, ha a vállalkozások különböző céges ajándékokkal kedveskednek az ügyfeleknek. Bizonyos összegű vásárlás esetén vagy szolgáltatások igénybevételekor az emberek gyakran számíthatnak ezekre a promóciós meglepetésekre. Egyes cégek már úgy gondolkodnak, hogy nemcsak az ügyfeleket szeretnék meglepni céges ajándékokkal, hanem dolgozóikat is.

 

Ahogy az ügyfeleknek, úgy a dolgozóknak is imponáló, jól eső érzés, ha a munkáltatójuk gondol rájuk és meglepi őket céges ajándékokkal. Az, hogy ezeket milyen alkalom kapcsán adja oda a főnökség a dolgozóknak, teljesen egyéni. Egyes helyeken céges ajándékokkal üdvözlik az új kollégákat, máshol pedig karácsonykor, évvégi ünnepségeken adják át a meglepetéseket vagy már az évek óta ott dolgozó emberek hűségét hálálják meg ezekkel a tárgyakkal.

 

A céges ajándék kitalálásakor érdemes azokat a termékeket előtérbe helyezni, amelyek valóban praktikusak, akár a munkavégzés megkönnyítéséhez is hozzájárulnak. Célszerű azt is figyelembe venni, hogy milyen neműek, illetve korúak a megajándékozni kívánt személyek. Ezeknek a tényezőknek a figyelembevételével a munkatársak biztosan örülni fognak a kapott ajándékoknak, amiket szívesen is fognak használni, akár a munkahelyen, akár otthonaikban.

 

A céges ajándékok természetesen az adott vállalkozás számára is előnyöket tartogatnak. Mivel ezeken a tárgyakon ott szerepel a cég logója, bárhol használja a dolgozó az eszközöket, biztosan fel fognak rá figyelni az emberek, így vállalkozása neve még szélesebb körben válhat ismertté.

 

Fordítson figyelmet Ön is a dolgozóira, lepje meg őket céges ajándékkal! Fedezze fel kínálatunkat, és találja meg azokat az eszközöket, amik megfelelnek az elvárásoknak, majd emblémáztassa korszerű szolgáltatásunk keretein belül! Tájékozódjon a részletekről, és amennyiben rendelés előtt kérdései lennének termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest