Mobilbarát oldalVásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!
youtube youtube
youtube

Érdekesség: a reklámajándékok történetéről bővebben

Érdekesség: a reklámajándékok történetéről bővebbenValójában a reklámajándékok már jóval régebb óta használatosak, történetük egészen a 18. századig visszavezethető, méghozzá Amerikáig. George Washington amerikai elnök használta elsők között a reklámajándékokat, amelyek emlékkitűzők voltak. Ebből arra lehet következtetni, hogy korai éveikben az ajándékok inkább promóciós célokat szolgáltak. Elképzelhető, hogy végül ez is közrejátszott abban, hogy megválasztották az elnököt. A reklámajándékokat ezután a 19. században is töretlen siker övezte.

 

Sokan tekintik a reklámajándék iparág egyik atyjának az ohiói Jasper Meeks nyomdászt. A férfi egy helyi cipőboltot győzött meg arról, hogy olyan könyves zsákokkal lássák el a közeli iskolákat, amelyeken szerepelt a cég neve. Egy másik nyomdásznak, a Coshocton városában dolgozó bizonyos Henry Beachnek megtetszett ez az ötlet és maga is elkezdte alkalmazni. A két nyomdász hamarosan számos különféle, logóval ellátott tárgyat kezdett el gyártani és árusítani, többek között üveggolyós zsákokat, névjegykártyatartókat, naptárakat, kártyákat. Ezután a promóciós termékek ipara az 1970-es években indult robbanásszerű növekedésnek. Ebben az időszakban rengeteg vállalat ismerte fel a márka és az egyes termékek reklámozásának értékét. Az első években a promóciós termékek köre meglehetősen szűk volt, azonban az évek során egyre nagyobb lett az igény a cégek részéről egy gazdagabb kínálat iránt, amelynek darabjait népszerűsítés céljára alkalmazhatják. Így születtek meg a reklámajándékok, amelyek terén napjainkban már nincsenek határok, szinte bármilyen elképzelés megvalósítható e téren.

 

Vállalkozásunk igyekszik ezekhez az elképzelésekhez igazodni, ezért nálunk rendkívül gazdag választék áll rendelkezésre a reklámajándékokból. Alapozza meg Ön is vállalkozása hírnevét, márkáinak brandjét, ehhez válassza ki a megfelelő reklámajándékot kínálatunkból! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon: 06 30 336-81-41
E-mail: cegesajandek@cegesajandek.com
Elérhetőségek
Pinterest